[av_slideshow_full size=’no scaling’ min_height=’0px’ stretch=” animation=’fade’ conditional_play=” autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ av_uid=’av-1skhnw’]
[av_slide_full slide_type=’image’ id=’464′ video=” mobile_image=” fallback_link=’http://’ video_format=” video_ratio=” title=’Ro og retning
på din økonomi’ custom_title_size=’44’ custom_content_size=” caption_pos=’caption_right’ link_apply=” link=’lightbox’ link_target=” button_label=” button_color=’light’ link1=’manually,http://’ link_target1=” button_label2=” button_color2=’light’ link2=’manually,http://’ link_target2=” font_color=” custom_title=” custom_content=” overlay_opacity=’0.1′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1e22kc’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-19ud58′]

Pengementor

Udtalelser fra tidligere kunder hos pengementor Pernille Mejslov.
[/av_textblock]

[av_testimonials style=’grid’ columns=’2′ grid_style=” interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=” av_uid=’av-14o3wc’ admin_preview_bg=”]
[av_testimonial_single src=” name=’Kvinde 50 år, specialkonsulent, single og mor til to’ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-24od8′]
“Det har været en rigtig god og givende oplevelse at vælge et pengementorforløb med Pernille. Gennem arbejdet med min pengehistorie har jeg fået et dybt indblik i mønstre og overbevisninger om penge og deres forbindelse til en række andre områder. Og det er rykket hurtigere end jeg havde troet det kunne. Økonomisk har det betydet, at jeg er gået fra at altid kun lige præcis at have penge nok hver måned (og køre kassekreditten i bund hver gang), til nu at have overskud på kontoen og en begyndende opsparing. Personligt har det også givet mig meget. Jeg har fået øje på nogle grundlæggende mønstre i min måde at forholde mig til penge på, som afspejles i andre dele af mit liv og prioriteringer. Det har givet mig chancen til at stoppe op og forholde mig til hvordan jeg generelt handler og vælger. Jeg har oplevet at Pernille har en god indføling og forstår at guide til en forandring, som kommer naturligt og med en lethed, så man ikke går ind i et forløb med sammenbidte tænder. De skridt jeg har taget og den forandring der er sat i gang har derfor ikke været endnu et stressende projekt eller arbejde. Der er beslutninger der skal tages, selvfølgelig er der det, men hele tonen i hendes måde at arbejde på er kærlig og empatisk og med fokus på at skabe et naturligt flow. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos hende.”
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Kvinde i 40’erne’ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-gxgx8′]
“Jeg valgte at tage det lange 7 måneders forløb, fordi jeg har brug for god tid til at omsætte nye tanker til nye overbevisninger. Jeg valgte at tage det lange forløb med Pernille, fordi hun er livsklog, tålmodig og perspektiverende.”
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Kvinde, Færøerne’ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-9qj5w’]
“Jeg har ledt efter sådan én som dig i over et år. Jeg var bare ikke klar over, at det var en pengementor” Jeg har opnået meget, meget mere føling med mine egne indre begrænsninger og fået meget større følelse af ro i mit pengeliv Jeg har i pengementorforløbet hos dig fundet ud af, at pengene må godt være her. Jeg behøver ikke at skille mig af med dem. Du har mødt mig med støtte, anerkendelse og en god forståelsesramme”
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Marianne Norrman’ subtitle=” link=’http://’ linktext=” av_uid=’av-3bkck’]
Tillykke Pernille som din øveelev har jeg selv oplevet, hvor stort overblik og hvor meget tryghed jeg selv har fået i min økonomi – og det var ikke nemt som pensionist med mange drømme og fremtidige ændringer – men du er super dygtig til det, på en kærlig måde. Tak for hjælpen .
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Annette, 57 ‘ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-paw04′]
Jeg kan varmt anbefale et forløb med Pernille! Det er helt utroligt, hvad man kan nå på kort tid. I min økonomiske adfærd er jeg nu styret af RO, KVALITET og NYDELSE frem for tilfældigheder, selvobstruktion og en evig følelse af mangel, og det giver en utrolig glæde og overskud, også på mine bankkonti. Jeg elsker den oase af tryghed, som Pernille skaber, og her er jeg både blevet støttet, bekræftet og udfordret med et ocean af bevidstgørende opgaver. Det er en stor fornøjelse at samarbejde med Pernille.
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Kirsten 46 år’ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-j6id0′]
Jeg har været så heldig at få lov til at være prøvekanin hos Pernille Mejslov, under hendes uddannelse til Pengementor.

Fra første øjeblik kunne jeg høre varmen og omsorgen i Pernilles stemme. Hun skaber en utroligt tryg ramme om forløbet.

Pernille ved fuldstændig, hvad hun har med at gøre. Hun har sat sig godt og grundigt ind i sit stof og det er tydeligt, at bagved vores snakke, beholder Pernille altid det forkromede overblik og samler trådene.

Hun er et utroligt ordentligt menneske, hvor alt bare spiller.

Jeg har desuden nydt godt af Pernilles store livserfaring.

Hun deler rundhåndet af sig selv og sin egen vej. Penge er energi og har man som jeg ikke den store energi grundet forskellige livsudfordringer, så er det svært at skabe et cashflow. Især, når man som jeg er selvstændig.

Derfor har Pernille og jeg talt om meget andet end penge. Vi skal ned til roden.

Det har været fantastisk spændende, at forløbet har været så holistisk og så at opleve, hvordan Pernille altid får samlet op på det hele og får skabt orden i kaos.

Jeg kan kun give Pernille mine aller- allerbedste anbefalinger.

Hun er den ægte vare.”
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Nynne 52 år’ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-g7sjg’]
“Jeg har været igennem et spændende og overraskende forløb hos Pernille Mejslov, under hendes uddannelse til Penge Mentor.

En utrolig rejse, hvor jeg hele vejen har følt mig tryg, og i den grad ’taget i hånden’ af Pernille. Tre sessioner, der har sat meget i gang inden i mig og givet mig nye måder, at anskue min økonomiske situation på. PENGE er forbundet med så meget energi og ofte følelser, der måske står i vejen for en naturlig pengestrøm? Vi kom vidt omkring i vores samtaler, og Pernille styrer fra start til slut med overblik og professionalisme. For mig har forløbet bl.a. betydet, at jeg fx går til min bank/netbank med en anderledes frisk attitude end tidligere.

Pernille er meget tillidsvækkende og kompetent, og hun deler samtidig rundhåndet ud af sine egne erfaringer. Jeg giver Pernille mine varmeste anbefalinger!
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Martin, selvstændig’ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-bc4gs’]
“Jeg synes forløbet har været rigtig spændende, idet der jo er kommet lidt fokus på hvordan mit forbrug ligger og hvad pengene egenlig går til. Som sagt havde jeg lidt fokus på dette, men ikke som da du satte mig til virkelig at gå i dybden. Pengene er der jo og har været i overflod, prioriteringen kan jo altid diskuteres, men sådan er det. Herud over, synes jeg at “over/ under stregen” giver god mening, at arbejde og fokusere på det positive og ikke altid ( som er det nemmeste ) det negative ! Og så har jeg talt med en rigtig sød og rar person, som jeg åbenbart også kunne give noget til – så det jo mega cool 🙂 Jeg har gennem flere udviklingskurser udviklet mig og så det jo fedt når jeg kan give andre noget igen ! ! Så tak for det.”
[/av_testimonial_single]
[/av_testimonials]
[/av_one_full]